Nykredit

Multiple industries

2,010 followers

Bliver jeg ansat fra starten eller efter graduateforløbet? Og bliver jeg ansat i én fast stilling eller rokerer jeg rundt?

Du fastansættes i en konkret stilling, som du vil forsætte i efter graduateforløbet. Nykredits graduateforløb består af on-the-job-training og basecamps med udgangspunkt i den faste stilling/rolle.

Skal man være nyuddannet?

Du må max have været færdiguddannet i ét år.

Hvad lægger I vægt på i jeres udvælgelse?

Vi lægger vægt på en kombination af gode resultater fra studiet, relevant studiejob og personlighed. Og så skal du have lyst til at udvikle dig – både fagligt og personligt.

Candidate requirements

Below you can see the candidate requirements you need to meet in order to start a chat with Nykredit. Note that some requirements are mandatory and some are optional.

Languages
Mandatory languages:
Danish
Education
It's mandatory that your degree level is:
Bachelor's degree Master's degree
It's mandatory that your major is within:
Business & IT Business Administration Computer Science Economics Entrepreneurship & Innovation Finance Insurance Mathematics
Job types & categories
It's mandatory that you are looking for:
Full time jobs Graduate programmes Internships Part time jobs
It's mandatory that you're looking for jobs within:
Accounting & Finance Administration Business & strategy Consulting Customer Service Data Scientist
Locations
Your preferred locations are (if you've selected a city within the county it's also a match):
Denmark

Nykredit Graduate

Som graduate i Nykredit får ansvar fra første dag – og vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale. Både fagligt og personligt.

Som graduate gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve at have en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

Accelerér din personlige udvikling
I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet. Tre kvaliteter, der ikke kan stå alene, hvis du vil lykkes som graduate hos os. Vi vægter holdånd og handlekraft højt. Og hvis du vil og kan – så skaber vi udvikling og muligheder for dig.

Nykredits graduateprogram løber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Du bliver tilknyttet én afdeling, men undervejs vil du gennem korte praktikophold i andre afdelinger opbygge en tværgående forretningsindsigt, solid forståelse for Nykredits kunder og et værdifuldt netværk. Programmet er designet til at bringe din teoretiske viden i spil gennem rigtige opgaver, der kræver rigtige løsninger. Gennem et mix af on the job-træning, mentoring, basecamps, casearbejde og netværk vil du opleve, at både din udvikling og din karriere altid er i bevægelse i Nykredit. Som graduate hos os, kan vi garantere, at du får et indgående forretningskendskab, strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling.

Bliv Nykredit Graduate
Der er åbent for ansøgninger til vores graduate-programmer fra den 11. februar 2019 til den 3. marts 2019. Læs mere her:
https://www.nykredit.com/karriere/karriereveje/#graduate

Contact persons to chat with

You will be assigned the contact person who is most relevant for your conversation.

Topics you can chat about

Personlig udvikling i graduateforløbet

Nykredit som arbejdsplads

Udvælgelseskriterier