723 talentprofiler fundet

Fleksibel og alsidig medarbejder, der hurtigt er i stand til at sætte sig ind i et nyt stofområde. Solid holdspiller, der har god erfaring med at indgå og være konstruktivt bidragende i et team. Systematisk, grundig og struktureret tilgang, men er samtidig omstillingsparat, og kan hurtig ændre retning alt efter behov. Loyal kollega med humor.

Robust Omstillingsparat Fleksibel God kollega Holdspiller Fokuseret Analyse Ledelsesstøtte Systematisk Struktureret Grundig Organisationsforståelse Akademisk medarbejder Politisk indsigt Gode kommunikative evner Formidling Planlægning IT-færdigheder  
Specialist i identitetskonstruktion. Ansvarlig for integrationsprojekt. Ekspert i at finde gode historier fra praksis og skrive stemninger og situationer frem med ord. Kan give brugerindsigt, indsigt i medarbejdertrivsel eller samarbejdspartnere på baggrund af kvalitative undersøgelser. Selvstændig som bierhverv.

international kulturer identitetskonstruktion fokusgruppe interviews kvalitativ latinamerika tværkulturelt samarbejde internationalisering yoga brugerindsigt trivsel research international koordinator projektansvarlig integration identitet mexico  
Medievid'er med intellektuel og social slagside. Analytisk, metodisk, og praktisk. Integritet, ansvar og begejstring. Nysgerrig og hurtig til at lære nyt. To børn. Bor i Beder. Trommer, musik, kreativ udfoldelse, køkkenhave og cykel.

AU alumne analyse og konsulentarbejde mixed methods etnografisk metode kommunikation markedsanalyse dataindsamling oversættelse lokalisering transcreation content writing copy writing editing marketing strategic communications media planning  
Jeg er en ambitiøs lærer med en kandidat i pædagogisk filosofi, der brænder for at omsætte min teoretiske viden om samfund, pædagogik og didaktik til praksis.

Pædagogik Forskning Formidling Kommunikation Filosofi Undervisning Analytisk arbejde Historie og kultur Uddannelse Bæredygtighed  
Jeg forestiller mig en professionel fremtid hvor jeg får mulighed for at bruge mine evner inden for engelsk, gerne med fokus på optimering eller udarbejdelse af tekster, eller oversættelse til internt eller eksternt brug. Udover mine sproglige evner, er jeg meget organiseret og derfor god til at holde styr på forvirrende opgaver.

Engelsk Dansk Oversættelse Korrektur  
I am a data-science enthusiast with expertise in big-data management, analytics, and distributed data processing frameworks. My interests include R&D in domain of: Data Science, Big Data Management and Analytics, Business Intelligence, and Machine Learning.

Data Science Big Data Distributed Processing Systems Data Analysis Data management Business Intelligence  
I am currently looking for joining a company where I can develop my skills and grow professionally in Denmark. Thanks to my positive attitude, adaptability and good problem solving skills, I had the honor to work in different areas in business. Please contact me at +45 91611614 or e-mail me at dorinarebek@gmail.com for more.

engelsk administration multinationalt social media personal assistant quality results planning and organizing secreterial support Online Marketing ad-hoc tasks international  
- 7 års erfaring som hhv. sælger, leder samt juniorkonsulent i ledelsesrådgivning - Stærke akademiske resultater i bl.a. HR, strategi, forhandling og forretningsudvikling - Solid værktøjskasse i analyse og problemløsning fra Hildebrandt & Brandis talenthold - Resultatorienteret mønstreprofil med stort drive for at løse komplekse udfordr

salg sælger strategi forretningsudvikling direktionsassistent ledelsesrådgivning marketing  
Cand. ling. merc. i spansk med profilen TT fra Odense med højt energi- og aktivitetsniveau, evne til at optage ny læring hurtigt og anvende den straks! Betragtelig erfaring med administration, kommunikation og markedsføring, der anvendes og udvides.

Innovativ Proaktiv Selvstændig Ansvarsbevidst Loyal  
Svensk driven masterstudent med erfarenhet från myndighets- och departementsarbete. Drömmer om att i framtiden arbeta med migration, globala hälsofrågor och jämställdhet. Skriver för närvarande examensuppsats om migration och hälsa och tar examen i juni.

Effektiv Strukturerad Engagerad Självgående  
Leder du efter en ekspert i branding og corporate communication? Så ret endelig henvendelse! Jeg er en ambitiøs og engageret ung kvinde, som snart er færdiguddannet MA in Corporate Communication med speciale i branding. Jeg er nysgerrig på arbejdslivet og på at bruge mine kompetencer i praksis.

branding kommunikation corporate innovativ AU alumni  
Jeg har igennem mit studie fået erfaring med anvendelsen af SW og HW samt sammenspillet mellem dem og brugt det i projektarbejde. Yderligere har jeg et halvt års specialisering som forretningsingeniør.

Fokuseret Analytisk Reflekterende Systematisk Proaktiv  
Jeg interesserer mig for administration og motivation samt meningsfulde opgaver. Jeg har skrevet speciale om Corporate Volunteering set fra danske nonprofit organisationers side. Denne forholdsvist nye trend i dansk kontekst rummer potentielt mange muligheder, men også udfordringer for det generelle frivillige Danmark.

 
Jeg er cand.mag. i sprogpsykologi og bachelor i lingvistik og sociologi. Desuden korrekturlæser hos Dagbladet Børsen og tidligere studentermedhjælper med redaktørfunktion på et ordbogsprojekt i forskningsregi på Københavns Universitet. Sprogets udfoldelse mellem mennesker er den røde tråd i såvel uddannelse som ansættelser.

Refleksiv pragmatisk analytisk stærk Eksekutiv  
En mangesidig generalist med analytisk sans og et mål om at være en værdiskabende konsulent. Interesseret i forbrugeradfærd og optimering af kundeoplevelser. Gennem arbejde og uddannelse har jeg opnået kompetencer indenfor international handel, forhandling, interkulturel kommunikation og projektarbejde.

assistent projektassistent projekt- og kvalitetskoordinator content marketing medarbejder Social media online marketing  
Jeg studerer HA (jur) på fjerde semester på Århus Universitet. Jeg vil karakterisere mig selv imødekommende og selvstændig. Jeg går til opgaverne med gåpåmod, også selvom det skulle være noget jeg ikke har prøvet før.

Flittig Selvstændig jura økonomi studiejob  
Jeg er en venlig, rolig, nysgerrig og analytisk cand.merc.jur’er, der har en passion for sammenspillet mellem lov og økonomi, og for innovation i samfundet. Jeg har ikke meget erfaring, men imødekommer enhver udfordring med lærevillighed og læreevne. Min tilgang er meget analytisk, og det gennemsyrer min tankegang.

 
Måden man bedst kan beskrive min profession på er en kombination af designer og IT-tekniker. Jeg ved hvordan man designer fysiske eller digitale produkter, der både er brugervenlige og giver brugerne en god oplevelse. Samtidig har jeg en forståelse for, hvordan jeg skal få disse produkter til at fungere.

 
Ambitiøs studerende, på andet år af bacheloren i Informatiosvidenskab søger nye udfordringer. Jeg har bred erfaring indenfor salg og service, har prøvet kræfter med flere typer marketing, og besidder en høj arbejdsmoral. Så mangler du en studiemedhjælper der er proaktiv, serviceminded og kr

serviceminded selvkørende løsningsorienteret  
My friends and colleagues describe me as a well-structured and outgoing person who is not afraid of new challenges. During my time at Jyske Markets and Dansk Supermarked I have acquired several skills to carry out data driven analysis and at the same time solving strategic problems in a structured and analytical manner.

 
Jeg har suppleret min passion for international business med en kandidatgrad fra Aarhus Universitet sammen med flere joberfaringer, som har givet mig erfaring indenfor hotel branchen, salg, service, strategi, team-work og at arbejde i et international miljø.

Analytisk resultatorienteret Indkøb salg Strategisk forretningsudvikling Markedsanalyse Holdspiller eksport internationalprofil  
Jeg er nyligt en dimitteret cand.polit, der er på udkig efter spændende muligheder. Jeg afleverede mit afsluttende speciale den 1. marts 2017 og var oppe og forsvare det den 30. marts 2017.

analyse databehandling økonomi excel dataanalyse projektledelse  
Jeg er særligt interesseret i at arbejde med tal, beregninger og analyse. Jeg kan trives i detalje orienteret arbejde som kræver en stor del af koncentration. Et ideelle job for mig kunne være et studiejob som analytiker eller regnskabsmedarbejdere.

analytiker udvikling karriere kickstart detaljeorienteret  
Jeg vil beskrive mig selv som en varm og imødekommende person. Jeg er vant til at løse opgaver i samspil med andre og trives rigtig godt i pulserende, sociale miljøer. Jeg har et stærkt analytisk blik og sans for troværdig og præcis formidling! Min faglige interesse samler sig om offentlig deliberation, demokratisk kvalitet og social ulighed!

 
Gennem min opvækst og mine uddannelser har jeg fået specialiseret viden i det tyske sprog og den tyske kultur. Jeg er en meget udadvendt person, som elsker at blive udfordret og sætte præg på arbejdsopgaverne og -miljøet. Jeg kan som snart nyuddannet tilføre jeres virksomhed masser af ny energi og jeg er nysgerrig efter at lære nye opgaver.

nytænkende keativ vedholdende udadvendt grundig  
Henvendelse om disse siders indhold: AU job- og projektbank

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT