Praktikant (efterår 2022) til app-udvikling at Related Aps

Vidste du…

At Nordens førende bureau inden for turisme udvikling og marketing ligger midt i Aarhus – lige over for Magasin?

 

Vi søger lige nu en praktikant i efteråret til udvikling af ny og innovativ app. 

 

Vi ønsker at udvikle en innovativ app til rejsebranchen, der skal gøre det let og professionelt for grupper af rejsende at være afsted. Appen skal samle relevante informationer, ændringer, opdateringer og brugerdata i en central placering og engagere de rejsende før, under og efter rejsen. 

 

Ønsker til funktioner i appen udgør blandt andet: Deling af billeder, samling af dokumentation, chat-funktion, push-beskeder, feedback såsom ratings og kommentarer på udflugter og hoteller. I øvrigt vil hoteller, restauranter, museer osv. gerne i dialog med de besøgende efterfølgende – det skal ske gennem app’en. Alle data i appen udveksles med et andet platform, som står for lagring og udtræk af data. Denne platform er ikke en del af dette projekt.

 

Du vil få indflydelse på udformning af platformen og vil i samarbejde med dine kollegaer være med til at bestemme, hvordan appen skal se ud, fungere og udvikles. 

 

Øvrigt om praktikpladsen: 

Der er mulighed for studenterjob eller fastansættelse efter projektophør.
Der er mulighed for fleksible arbejdstider. 
Arbejdsplads helt centralt i Aarhus midtby - lige ved åen. 
Du bliver én af to udvikler-praktikanter, hvor I hver især får ansvaret for udvikling af jeres eget projekt i samarbejde med Related-kollegaer. 
 

Hvis du vil høre mere om praktikpladsen eller selve projektet, så kontakt gerne Henrik Koch på tlf. +45 2231 5930 eller René Nygaard på tlf. +45 4061 1000

 

Om Related
Related er Nordens førende og største full service-bureau inden for Turisme med 16 medarbejdere, der arbejder strategisk og målrettet med marketing, repræsentation og udvikling af innovative IT platforme . Vi er uformelle, ansvarlige, optimistiske og kompetente. Vi vægter både faglighed og socialt fællesskab højt. Vi brænder for det, vi laver, og vi forventer, at du gør det samme.

Kundelisten tæller bl.a. turistrådene for Malta, Japan, Dubai, Mallorca, Portugal, Irland, Geneve, Maldiverne og Brand USA samt brands som Logitech, Creative og Mutti. 

Vores danske kontor ligger centralt i Aarhus C – lige over for Magasin, samt et kontor i Stockholm, Sverige.