På jagt efter et service design-projekt? at Digitaliseringsstyrelsen

I Digitaliseringsstyrelsen arbejder vi bl.a. på at skabe mere sammenhængende brugerrejser i de situationer, hvor borgerne skal i kontakt med flere forskellige myndigheder. Konkret er vi i fuld gang med – sammen med en række andre myndigheder – at forbedre i alt 11 livssituationer. Vi mangler fortsat at forbedre syv af dem.

Derfor vil vi gerne samarbejde med jer, der kan og vil gennemføre en service design-analyse af én af nedenstående brugerrejser:

  • Starte uddannelse
  • Blive forælder
  • Få nyt job
  • Miste job

Jeres analysearbejde vil kunne gå direkte ind i vores fælles projekt med de involverede myndigheder i brugerrejsen og vil derfor være af stor værdi.

Vi forventer, at I selvstændigt kan gennemføre størstedelen af analysearbejdet selv, og at I arbejder fra studiets lokaler eller lignende, da vi ikke har mulighed for at stille lokale, skriveborde mv. til rådighed. Vi står selvfølgelig til rådighed for sparring og hjælp med fx relevante kontakter, så jeres projekt kan blive så vellykket som muligt.

I kan læse mere om vores arbejde med brugerrejser på www.digst.dk/brugerrejser.

Har I spørgsmål, så skriv til projektleder Tina Windeløv Myrhøj Draminsky på twm@digst.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Bemærk: I kan kun søge elektronisk via "Ansøg nu"-knappen

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AU Job- og Projektbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.