Skriv speciale i Finans Danmark at Finans Danmark

Expires in 3 days

Er du skarp på banker, regulering, økonomi, og har du god politisk forståelse og interesse? Vil du skrive speciale i et af de stærkeste og mest vidende netværk i den danske finanssektor? Har du lyst til kontorplads i Amaliegade, betalt frokostordning og en hverdag, som giver dit speciale drive?

Så skal du søge specialeplads hos Finans Danmark. Vores specialepladser er gratis, men vi forventer, at du vil fremlægge dine konklusioner for os.

Din profil

Du er på en relevant uddannelse og vil skrive speciale om forhold, der påvirker den finansielle sektor baseret på analyser af sektorens udvikling eller sektorens rolle i forhold til det øvrige samfund – og du kan formulere din viden, så andre også kan drage nytte af den. Du vil arbejde seriøst med dit speciale og vil gerne skrive dit speciale i et ambitiøst miljø med andre specialestuderende.

Hvad vi tilbyder

Gennem hele din specialeskrivningsproces får du stillet en kontorplads til rådighed, der udover fysiske elementer som bord, stol mv. ligeledes giver adgang til internet, printer og andre kontorfaciliteter. Kontorpladsen kan benyttes hverdage i tidsrummet 8.30-17.00.

Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du kan sparre med fagfolk og andre specialestuderende. Derudover vil der være mulighed for, at Finans Danmarks medlemsvirksomheder kan tage kontakt til dig, såfremt dit specialeemne er relevant for dem.

Ansøgning og yderligere information

Skriv en kortfattet, motiveret ansøgning (max en side) med en beskrivelse af dit specialemne og metode samt en kort beskrivelse af dig selv og din uddannelsesmæssige baggrund, vedlæg dit CV og karakterudtræk for kandidatuddannelsen. Hvis vi finder din profil interessant, vil du blive indkaldt til en samtale om dine idéer for specialet samt eventuelt aftale om specialeplads. Vi har løbende ansøgning, så ansøg allerede i dag – inden specialekontorerne bliver fyldt op. Vi har plads til 6 specialestuderende (gruppe- eller enkeltstuderende).

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kåre Enevoldsen
ken@fida.dk

Ansøgningsfrist:

23. august 2019

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AU Job- og Projektbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.