Sammenligning af vegetabilske proteiner at KMC AMBA

Da vi lancerer et kartoffelprotein til human ernæring, som skal sælges primært på en optimal aminosyre sammensætning, ønsker KMC at kende indholdet af aminosyre i andre vegetabilske proteiner. Der tænkes på en litteraturgennemgang af nyligt publicerede videnskabelige artikler på området. Her er en indeksering af diverse aminosyre i de forskellige proteiner med WHO/FAO-anbefalinger ønsket for overskuelighedens skyld.

Hvilket indhold er der kvantitativt af essentielle- og forgrenede-aminosyre i diverse protein typer i planteriget.

Vi får dokumenteret hvorledes kartoffelprotein adskiller sig mht. essentielle- og forgrenede-aminosyre i forhold til øvrige proteiner.

Litteratur gennemgang af nyligt publicerede værdier.

Indeksering af udvalgte aminosyre med WHO/FAO som reference.

Grafisk præsentation af indekserede værdier.

Sød valle som en intern reference/standart.

Diverse grafiske fremstillinger som spider-web, søjle diagrammer og lagkage grafer.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AU Job- og Projektbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.