Karakterisering af mikrostrukturer i stivelsesbaseret smelteost at KMC AMBA

Vi søger en specialestuderende, der kan hjælpe os med at undersøge de netværk, der dannes i ost, når vi erstatter protein med modificerede stivelser.

Vi ønsker at få undersøgt sammenhænge mellem udvalgte modificeredes stivelsers dosering og deres effekt på geldannelse og viskositet i en smørbar smelteost. Mikrostrukturen i osten antages også at have betydning for teksturen og denne ønskes belyst. En oplagt vej at gå er at anvende confocal mikroskopi til at studere. Reologi, tekstur målinger eller sensorik kunne være metoder til at beskrive geldannelsen og viskositeten.

I vores applikationscenter har vi faciliteterne til at fremstille forskellige oste, som du kan undersøge, men vi har ikke faciliteterne til at lave de studier/målinger, som du skal udføre. Derfor vil dit primære arbejde skulle foregå på universitetet.

Vi er meget optaget af dette projekt, så du vil opleve en stor interesse for dit arbejde og dine resultater, og du er garanteret, at dine resultater vil blive anvendt af os i vores færd mod endnu bedre løsninger til industrien og vores kunder.

KMC er et andelsselskab, som ejes af kartoffelproducenterne. Vi omsætter for 1 milliard om året, hvor af 90% går til eksport. Vi handler med 80 forskellige lande. Vores portefølje af produkter spænder fra nativ stivelse til højt modificerede stivelser her iblandt emulgerende stivelser. Vores applikationsgruppe tæller 10 personer. I applikationsgruppen indgår der tekniske sælgere, specialister, teknikere og laboranter. Vores værdier gør, at det er naturligt for os, at skabe et godt og inspirerende samarbejdsmiljø, som du også vil komme til at opleve.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AU Job- og Projektbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.