Transformation af High Fashion virksomhed at Designalite - Room1006

Expires in 7 days

Vi søger kandidate med interesse og speciale indenfor business strategi - der kan være med til at lave en nye idenditet for virksomheden  - udarbejde businessplan og implementeringsplan i virksomheden.

Virksomheden er igang med en transformation fra en analog orienteret drift til en data baseret drift med hele ny IT systemer som RFID løsning til logistik og overvågning af varer.

Kandidaten skal have sit speciale og eller interesse indenfor områder.

Business og strategi - kommunikation - Forretningsprocesser. 

Vi tilbyder unikke udfordringer, ansvar samt indflydelse i projekterne. Du bliver en del af en lille arbejdsgruppe med CEO - COO som dine daglig kontakt. 

Der vil blive forhandle vilkår ved interview - vi kan dog nævne option for betaling af rejseomkostninger og tøjbonus ved opnået milestones. 

Room1006 har drevet mode virksomhed i over 5 år med store vækst hver år og er kendt i Malmø og skåne regionen for at være en af de bedste viksomheder indenfor segmentet highfashion til Damer og Herrer. 

Nogle af vores partner er brands som Versace - Moncler - Boss - Kenzo - Karl Lagerfeld - Armani. Vi stiller store krav til vores partnerskab med brands og søger hele tiden efter nye upcoming brands til vores lab afdeling. 

Vi er en moderne virksomhed der tager socialt og miljømæssigt ansvar med bærerdygtig produkter og løsninger. Vi stiller de samme krave til brands og supplier til virksomheden.

Room1006 er startet af en visionær og passioneret founder der sætter værdi på velkvalificeret og dedikeret personer der vil indgå i et vinderteam. 

Det er et Internship projekt - men hvis du har erhvervserfaringer vil vi meget gerne hører fra dig. Send din ansøgning og lad os mødes til et interview.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AU Job- og Projektbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.