PFA

Multiple industries

368 followers

PFA - Mere til dig

Kickstart din karriere i PFA

Er du nyuddannet eller læser du på universitetet? Så har vi mange spændende muligheder for dig, der er klar til at udfordre dit talent i PFA. Vores formål er at give danskerne økonomisk frihed til at leve det liv, de ønsker. Og det stiller høje krav til os – og dig, hvis du vil med på rejsen. Men selvom vi har en tempofyldt hverdag, husker vi også at prioritere det gode kollegaskab. For vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater. 

Finanselev

Rekrutteringen af finanselever med opstart september 2019 starter den 3. januar. Er du selvkørende, positiv og klar til at teste dine kompetencer i krydsfeltet mellem teori og praksis? Så er du sikkert vores nye finanselev. Med base i PFA Rådgivningscenter, vil du hurtigt udvikle en stærk viden indenfor finansverdenens mange områder, og der går ikke lang tid, før du udfører de samme opgaver som dine erfarne kollegaer. 

Studiejob

Få praktisk og relevant erfaring i PFA, så du står endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Netværk med andre studerende, og deltag i sociale arrangementer i PFA Students. Vi har studiejob indenfor en lang række områder, og vi er altid interesserede i at høre fra morgendagens talenter.