PFA

Multiple industries

368 followers

To år i udviklingens tegn

PFA Graduate Program varer 2 år. Du ansættes i en forretningsenhed og i løbet af din tid som graduate, vil du indgå i 1-3 større projekter, der går på tværs af flere forretningsområder. Du får din egen mentor, der med sin store erfaring giver dig lige præcis den støtte og sparring, du efterspørger undervejs. Rekrutteringen af graduates med opstart september 2019 starter den 3. januar. 

Du vil allerede fra første dag møde de graduates, der ansættes samtidig med dig. Og du vil løbende blive inviteret til sociale aktiviteter og bootcamps, så det bliver sjovere at gå på arbejde, og din faglighed bliver udviklet og udfordret. Du vil bl.a. blive rustet til at kunne klare kompleks problemløsning og få metodiske redskaber som projektledelse, problemløsning og forandringskommunikation ind under huden. 

Hvem kan søge?  

  • Du skal have en kandidatuddannelse med speciale inden for fx finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik, og dine resultater skal være blandt de bedste.
  • Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart.
  • Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

I jobopslagene kan du se de mere specifikke krav. 

Hvad vil du møde?  

Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du får fleksible rammer og indflydelse, så du kan bidrage med innovativ produkt- eller forretningsudvikling og sikre størst mulig værdi til PFA’s kunder. 

Har du spørgsmål?  

Så tøv ikke med at kontakte Katja Schjerbeck, Graduate Programleder, på ksc@pfa.dk eller 30 93 65 95.

Vælg det spor, der passer til dig

Rekrutteringen af graduates med opstart september 2019 starter den 3. januar. Indtil da har du her mulighed for at læse om de forskellige spor, som vi tilbyder her. Vælg mellem 7 spor:  Investering & Produkter, Forretningsudvikling, Strategisk Procurement, Produktstrategi, AI & Analytics, IT Arkitektur og Agile & Portfolio Management.