De Forenede Dampvaskerier

Service

66 followers

I DFD er der rig mulighed for faglig- og personlig udvikling.

Udviklingsmuligheder

Vores mål er, at alle medarbejdere besidder et højt fagligt niveau samt en god forståelse for helheden. Vi tilbyder forskellige typer af uddannelse for at sikre vores medarbejdere de bedste kompetencer samt nyeste viden inden for deres område.

Trainee Program

Som trainee i DFD starter du karrieren med et to års værdifuldt udviklings- og erfaringsbaseret forløb i en af Danmarks største servicevirksomheder. trainee-forløbet har til formål at udvikle dig til på sigt at kunne indtage en nøgleposition i koncernen.

Det er en unik mulighed for en udfordrende og lærerig oplevelse. Du bliver en del af et inspirerende fællesskab, hvor udvikling, forandring og forskellighed præger din arbejdsdag – hver dag. Forløbet er meget alsidigt, og du får indblik i organisationens forskellige funktioner og vil opleve, at ikke to dage er ens.

Du får fra start af et stort ansvar samt hjælp og vejledning til at kunne præstere. Ledere, mentorer, kollegaer, HR og andre trainees står klar til at hjælpe dig med at forme din fremtidige karriere.