Fiks IT

Multiple industries

1 follower

Fiks IT A/S er en af markeds mest voksende IT-selskaber som levere information teknologiske systemer og processer til nu- og fremtidens forretninger, på tværs af flere brancher.

 

Konceptet er at vi er den første og eneste sted som du skal gå hen for at få løst alle dine IT-problemer. Om det er ERP, CRM, Telefoni eller den fulde IT-Outsourcing, så kan vi klare det!

Nørder findes i mange former

Det er dog lagt fra alle som er superbrugere i IT-systemer.

Virksomheden er sammensat af erhvervsuddannet, akademikere og autodidakte som til sammen kan være med til at skabe den rette værdi for vores kunder.

Den egenskab som alle vores kollegaer har tilfældes er at vi er nørder inden for hvert vores område og hvis man krydser det med vores flade organisatoriske opbygning, får man en meget agil virksomhed hvor der er kort tid fra tanke til handling.

"... da jeg først blev introduceret til Fiks IT havde jeg aldrig drømt om at jeg skulle starte min karrierei IT-branchen, men efter jeg har været i gang i snart et år, kunne jeg ikke forstille mig et andet sted jeg passer bedre ind" - Mikkel Munksgaard - Business Development Manager / CRM konsulent.

 

Siden vi er så agile, kan vi nemt omstille os hvis der kommer et nyt område som vil passe til vores forretning, så hvis du har en idé er du mere end velkommen til at teste den af hos os, og hvis du er nørdet nok indenfor det område, kan vi også finde en plads til dig

En forretning i sprint

Grundet vores størrelse og vores mange forretningsområder, lever der en iværksætter ånd i firmaet. Det betyder også at der er kort tid fra tanke til handling, hvilket der gør at man hurtig får ejerskab over ens opgaver.