Energinet

Multiple industries

2,247 followers

Er du studerende eller nyuddannet, har du mange muligheder hos Energinet.

KARRIERE

For os er medarbejdernes trivsel af afgørende betydning. Derfor har vi en lang række tilbud/initiativer, som er med til at gøre Energinet til en attraktiv arbejdsplads. I Energinet forstår vi karriere som andet og mere end forfremmelse. Karriere handler om at skabe den udvikling i dit job, som harmonerer med din livssituation, dine ønsker og virksomhedens behov.

UDVIKLING   
Udvikling er en kerneværdi hos Energinet. Via jævnlige performancesamtaler tager vi Energinets værdier helt bogstaveligt ved at skabe et rum, hvor leder og medarbejder kan vende præstation på både konkrete resultater, adfærd og kommende udfordringer. Vi stiller høje krav til det, du leverer, og den adfærd, du udviser. Samtidig arbejder vi på at udfordre dig og støtte op omkring udviklingen af dit potentiale. Vi sørger for løbende at klæde dig på med de rette kompetencer og uddannelser, så du bevarer din markedsværdi.

FREMRAGENDE LEDELSE  
Hos Energinet tager vi din udvikling seriøst, hvilket vi bl.a. sikrer ved at have dygtige ledere, som tager hånd om din personlige og faglige udvikling. Hvert andet år gennemfører vi en medabejdertilfredshedsundersøgelse, der har til formål at undersøge, hvor vi ligger i forhold til andre danske virksomheder, når det drejer sig om vores ledere. I 2015 lå evalueringen af nærmeste leder et godt stykke over landsgennemsnittet. Vi stræber efter hele tiden at sætte overlæggeren endnu højere og har et løbende fokus på vores lederes udvikling.

EN SOCIAL ARBEJDSPLADS  
Det betyder meget for os, at du synes, dine arbejdsopgaver er interessante og udfordrende. Men vi mener også, at det er vigtigt at foretage sig noget socialt med kollegerne, der ikke er arbejdsrelateret. Derfor har vi en aktiv personaleforening - Gnisten - der arrangerer en bred vifte af aktiviteter hen over året. Gnistens arrangementer er meget forskellige og for enhver smag og alder. Det kan fx være kunstforening, sportsforening, fredagsbar og arrangementer som Rock under broen, udflugt til Legoland eller skiferie.

ANSØGNING

Fortæl os i din ansøgning, hvem du er, hvorfor du vil arbejde hos os, og hvordan dine kvalifikationer og kompetencer stemmer overens med, hvad der kræves i jobbet. Husk også kontaktoplysninger, herunder mailadresse og telefonnummer. Når vi har modtaget din ansøgning til et ledigt job, sender vi en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, bedes du kontakte os.