På jagt efter et service design-projekt? hos Digitaliseringsstyrelsen

I Digitaliseringsstyrelsen arbejder vi bl.a. på at skabe mere sammenhængende brugerrejser i de situationer, hvor borgerne skal i kontakt med flere forskellige myndigheder. Konkret er vi i fuld gang med – sammen med en række andre myndigheder – at forbedre i alt 11 livssituationer. Vi mangler fortsat at forbedre syv af dem.

Derfor vil vi gerne samarbejde med jer, der kan og vil gennemføre en service design-analyse af én af nedenstående brugerrejser:

  • Starte uddannelse
  • Blive forælder
  • Få nyt job
  • Miste job

Jeres analysearbejde vil kunne gå direkte ind i vores fælles projekt med de involverede myndigheder i brugerrejsen og vil derfor være af stor værdi.

Vi forventer, at I selvstændigt kan gennemføre størstedelen af analysearbejdet selv, og at I arbejder fra studiets lokaler eller lignende, da vi ikke har mulighed for at stille lokale, skriveborde mv. til rådighed. Vi står selvfølgelig til rådighed for sparring og hjælp med fx relevante kontakter, så jeres projekt kan blive så vellykket som muligt.

I kan læse mere om vores arbejde med brugerrejser på www.digst.dk/brugerrejser.

Har I spørgsmål, så skriv til projektleder Tina Windeløv Myrhøj Draminsky på twm@digst.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Bemærk: I kan kun søge elektronisk via "Ansøg nu"-knappen

Bemærk: Du skal ofte bruge en forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder, for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på AU Job- og Projektbank kan blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt det rette organ i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.