Online Event

Online MatchDAY at Aarhus University, Herning

Join MatchDAY and get the chance to meet with 12 employers particularly interested in recruiting students and graduates at AU in Herning

14. april 12:00 - 16:00 CEST

Tilføj til kalender

Organiseret af Aarhus BSS

Eventet er overstået

12 virksomheder deltager

Why you should join MatchDAY?
Join MatchDAY and get the chance to meet with up to 12 employers with a specific interest in recruiting students and graduates at Aarhus University, Herning. This is a great opportunity for you to be inspired about your career path and to learn more about specific graduate positions, student jobs and project collaborations.

Who is it for?
We invite all students and graduates from campus Herning at Aarhus University to join this event.

Dat e: 14th April 2021 from 12:00-16:00
Venue: Online

Prepapration?

Get ready for MatchDAY at our workshop prior to the event. Informaton on time and place - see here: https://studerende.au.dk/en/career/aarhus-bss-career/events/

We look forward to welcoming you at MatchDAY on 14. April 2021.

Best regards,
Aarhus BSS Career & Alumni

Deltager fra hvor som helst

Det betyder ikke noget, hvor du befinder dig. Log bare ind med din computer eller via mobilen og start samtalerne!

Match din profil

Ingen spildtid! Du vil øjeblikkeligt opleve de opslag, som matcher din profil og dine præferencer.

Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?