Virtual CompanyDATING at Aarhus BSS

Join our all-online career event and meet more than 40 employers interested in recruiting Aarhus BSS students and graduates.

sep.

13:00 til 16:00   CEST
19 virksomheder
Tilføj til kalender

Virtual CompanyDATING at Aarhus BSS

Mød bl.a. følgende virksomheder

+11 yderligere virksomheder

Om Virtual CompanyDATING at Aarhus BSS

We look forward to welcome you to the virtual edition of CompanyDATING. It’s the go to career event for students, recent and soon-to-be graduates at Aarhus BSS.

More than 40 employers are looking forward to meet you. They are all interested in skilled students and graduates from Aarhus BSS and each company will bring vacant positions (student jobs, full-time jobs, graduate programs) or project collaboration opportunities. This makes CompanyDATING a great opportunity for you to learn more about potential career paths.

Network, go for it, learn more

Virtual CompanyDATING is still CompanyDATING as you might know it - with all it’s networking opportunities. Only this time the conversations with company representatives will take place as live chats online from your living room. The live chats gives you a great opportunity to network, ask questions and have a one-on-one dialogue. You can discuss potential job openings and get to know how you can become a part of their team.

Sign up here - we look forward to see you at the event at September 24!

Get your desired outcome by preparing for the event

Like many other things in life training and preparation improves your chances of getting the most out of your attendance. On this page you can find a lot of good inspiration about how to prepare for a virtual career fair.

For instance, you can read about what recruiters want you to do at a virtual career fair, the do’s and dont's and how to prepare for a career fair (in Danish).

Need support? Drop us an email via university@graduateland.com

Hvad er en virtuel karrieremesse?

At møde virksomhederne online, i stedet for bare at læse statiske jobopslag, er fremtiden for jobsøgning

Daniel, økonomistuderende
En virtuel karrieremesse giver kandidater mulighed for at komme i kontakt med virksomheder over hele verden og chatte om fremtidige jobmuligheder. Uanset hvor du er i verden - om du bruger din computer, tablet eller mobil - kan du deltage. Det eneste du skal gøre er at logge ind på dagen og starte dine chats med virksomhederne.

Hvad kandidaterne siger:

For mig var det en virkelig brugbar oplevelse, eftersom jeg er i udlandet, og stadig kunne netværke med virksomhederne.

Anne, Business Administration

Den private chatfunktion gav mig mulighed for at kommunikere med flere virksomheder på samme tid og i den process opdagede jeg flere virksomheder, som jeg ikke havde hørt om før.

Joakim, IT kandidat

Det var en god oplevelse at interagere med virksomhederne. De afmystificerede jobsøgningsprocessen at møde menneskerne bag opslagene.

Henrik, Ingeniørstuderende

Del eventet med dine venner

##companyDATING #karriere #karrieremuligheder #aarhusbss #aarhusuni #aujobhunt #austudiejob #yourniversity