Fysisk Event

CompanyDating på Arts

Mød virksomheder og find inspiration til studiejob, praktik og specialesamarbejde.

25 februar 14:00 til 17:00   CET

Tilføj til kalender

Kantinen i Nobelparken, byg. 1481, Jens Chr. Skous Vej 2, Aarhus, Danmark

Organiseret af Organizer

Hvorfor skal du deltage i CompanyDating på Arts?

Ved CompanyDating på Arts kan du komme i direkte dialog med arbejdsmarkedet. Her møder du mange forskellige virksomheder og organisationer, der søger humanister med humanistiske kompetencer.

Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, praktikforløb eller specialesamarbejde. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål til potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

I løbet af dagen vil der være en række oplæg om forretningsforståelse for humanister, hvad humanister kan bidrage med, Karriere Kickstarter og Akademiker i Erhvervslivet, og vi skyder det hele i gang med One Minute Madness, hvor hver virksomhed får ét minut til at præsentere sig selv.

Ved standene kan du også møde forskellige fagforeninger og a-kasser, der vil give dig professionel sparring på dit CV eller ansøgning, og så kan du få taget et professionelt foto til dit CV.

Når du har brug for en pause, byder vi selvfølgelig på kaffe og kage.

Hvem kan deltage?

Alle studerende fra Faculty of Arts er meget velkomne, uanset om du lige er startet på din bachelor og blot vil snuse lidt til, hvilke muligheder du får med din uddannelse, eller om du er kandidatstuderende og søger et samarbejde i forhold til projektorienteret forløb eller speciale.

Forbered dig

Vi anbefaler, at du forbereder dig, så du får mest muligt ud af dagen. Det kan du gøre ved at benytte dig af de forberedelsesworkshops, vi afholder i ugen op til arrangementet. Du kan også få gode råd til din forberedelse på vores hjemmeside" target="_blank">http://studerende.au.dk/studier/fagportaler/arts/arts-karriere/companydating-paa-arts/">hjemmeside

Vel mødt til CompanyDating på Arts tirsdag d. 25. februar 2020 kl. 14.00-17.00 i Nobelparkens kantine

Hvordan man kommer til CompanyDating på Arts

Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?