OK a.m.b.a

Flere industrier

63 følgere

OK er meget mere end tankstationer og sjove TV-reklamer. OK er knap 1000 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov - i dag og i fremtiden. 

Sæt skub i din karriere hos OK

I OK leverer vi energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden. Her er plads til både fleksibilitet og udfordringer.

Og vil du have ansvar og kompetence, så får du det - uanset om du søger studiejob, praktikplads, traineeforløb eller en fuldtidsstilling, når studierne er ovre.

Skal du med på holdet? 

I OK har vi altid brug for unge, skarpe hjerner, der kan bidrage til udviklingen. Derfor har vi også både studiejobs og praktikpladser på tværs af vores forretningsområder.

Uanset hvor i OK, du sidder, klæder vi dig godt på til dit job. Du får indblik i, hvordan en sund og professionel organisation arbejder, og vi inddrager løbende vores unge medarbejdere til diverse udviklingsprojekter.

På hovedkontoret sidder vi over 100 unge mennesker under 30 år. Derfor har vi også lavet et netværk, der hedder OK Ung, som laver arrangementer af både social og faglig karakter.

Og hvem ved? Måske bliver du hængende længere end studie- eller praktiktiden. Vi har nemlig brug for dig i fremtidens energiselskab! 

Ung i OK

Få masser af fordele og gode muligheder som ung i OK

  • Faglige og sociale arrangementer i OK Ung-netværket
  • Fleksible arbejdsforhold tilpasset dit studie
  • 15 min. på cykel fra Aarhus C
  • Bliv en del af fremtidens energiselskab
  • Afprøv teori i praksis
  • Personlig og faglig udvikling