Lidl Danmark

Produktionsvirksomhed

57 følgere

Skal du være med til at videreudvikle Europas største retailer?

Sammen er vi verdensklasse.

#teamlidl bliver du en del af et seriøst godt sammenhold. Som Europas største dagligvarekæde har vi høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen. Med grænseløse muligheder og holdånd i en klasse for sig.

Skal du med på sammenholdet?

Høje fælles ambitioner.

Vi åbnede den første danske Lidl-butik i 2005 og har ikke set os tilbage siden. I dag er vi 135+ butikker i Danmark, og vi har planer om mange flere. Der er ingen hokus pokus, men alligevel noget ret magisk over, hvordan vi med en indsats fra øverste hylde er blevet Europas største dagligvarekæde. Tilsammen tæller vi nu mere end 12.000 butikker i 30+ lande i Europa og USA.

På #teamlidl kommer du derfor med på en succesfuld rejse – og på et hold med høje ambitioner til fælles. Vi har nemlig et mål om at blive danskernes førstevalg, når det kommer til dagligvareindkøb. Ambitiøst, tænker du sikkert. Og vi er enige. For bag målet er et større formål. Sammen vil vi helt bogstaveligt gøre hverdagen bedre for endnu flere danskere med den højeste kvalitet til den laveste pris. Ganske enkelt.

I Danmark har vi på nuværende tidspunkt hovedkontor i Kolding, men i sommeren 2023 flytter vi til vores nye, store og innovative hovedkontor på Godsbanen i Aarhus - mere centralt bliver det ikke! På hovedkontoret kan du bl.a. prøve kræfter med Controlling, IT, Buying/Procurement, Finance, HR,Communication, Facility Management, Central Logistics og Marketing osv. Vi har et væld af muligheder til dig, der drømmer om at tage ansvar og skabe resultater. 

Læs mere om en karriere hos Lidl på karriere.lidl.dk

Grænseløse karrieremuligheder.

På #teamlidl har vi højt til loftet, så du kan tænke rigtig stort. Du får ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb. Vi tror nemlig på, at ‘Den der stopper med at blive bedre, holder op med at være god’. Derfor investerer vi i dig som medarbejder. Og derfor er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå.