Forsvaret Danmark

Offentlig forvaltning

63 følgere

Er du bachelor, kan du søge ind på officersuddannelserne og blive leder i virkeligheden.

Har du ambitioner som leder?

Forsvarsakademiets nye officersuddannelser er akademiske lederuddannelser, der virker i praksis.

Ledelse handler om mennesker, Vi uddanner ikke uniformer, men hele personer med integritet og gennemslagskraft. Du kan ikke få andre til at følge dig, hvis du ikke bruger dig selv. Du bliver trænet i at motivere andre, men du skal også have personlig styrke til at sige fra, når det kræves. 

Som leder skal du have visioner og kunne lægge planer. Men det går aldrig som planlagt i virkeligheden. Specielt ikke når man skal kunne lede under ekstreme vilkår. Derfor lærer du at forvente det uventede, så du kan handle i en kompleks verden. Det er blandt andet det, der gør vores ledere så efterspurgte – uanset om de bliver hos os eller fortsætter karrieren som ledere i civil.

Ledelse, der virker

Ledere uddannet i Forsvaret er kendt for at kombinere et højt akademisk niveau med handlekraft og menneskekundskab. De er derfor meget eftertragtede i mange forskellige ledende funktioner – også uden for Forsvaret. Hvis du på et tidspunkt ønsker at tage uniformen af og fortsætte en civil karriere, kan en officersuddannelse åbne for en bred vifte af spændende muligheder – fx i det private erhvervsliv.

Der er en god grund til, at Forsvaret uddanner eftertragtede ledere. Vores viden om ledelse er forfinet gennem århundreder – med livet som indsats. Som leder skal du motivere dine medarbejdere og skabe mening for opgaven. Du skal have visioner og kunne lægge planer. Men det går aldrig som planlagt i virkeligheden. Specielt ikke når man skal kunne lede under ekstreme vilkår. Derfor lærer du at forvente det uventede, så du kan handle i en kompleks verden