Profil #74584

Jeg er typen, der gerne har meget til at ligge på skrivebordet, til gengæld ligger det i system og orden. På jobbet betyder det, at jeg kan have gang i mange ting på en gang, men samtidig bevare overblikket. Jeg er fagligt nysgerrig og det er vigtigt for mig at tage ansvar for opgaverne til alles tilfredshed.

Min uddannelse

Cand.ling.merc. i sprog og Interkult. Markedskom. (Sprog, Media & Kommunikation)

Spansk, markedsføring, PR, kulturteori, CSR
Handelshøjskolen, Aarhus Universitet (ASB)