Profil #161910

Jeg studerer HA (jur) på fjerde semester på Århus Universitet. Jeg vil karakterisere mig selv imødekommende og selvstændig. Jeg går til opgaverne med gåpåmod, også selvom det skulle være noget jeg ikke har prøvet før.

Flittig Selvstændig jura økonomi studiejob  
Min uddannelse

HA(jur.) (Jura)

Aarhus Universitet
Periode: januar 2015 - januar 2020
Min erhvervserfaring

Salgsassistent i Spar

Jeg har arbejdet, som salgsassistent og lukkeansvarlig i et lille lokalt supermarked i 4 år. Det har givet mig mulighed for at prøve kræfter af mig salg, men ikke mindst at skulle passe en butik og sørge for at ungarbejderne blev sat i gang.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2012

Efterskolelærer

Jeg har arbejdet som efterskolelære i 3 år, hvor jeg primært var tilknyttet som støttelære. Dette har givet mig en stor forståelse for unge mennesker og deres vanskeligheder for indlæring, som givet mig muligheden for at fremlægge foran og samarbejde med mange mennesker.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2012
Mine evner og kundskaber
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
ingen angivet
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Graduate/trainee Praktikplads Studiejob Vikariat
Arbejdsområde
Administration Bank & Forsikring Data & analyse Eksport Human Resources Indkøb Jura Kommunikation & Media Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Projektledelse Økonomi & Forvaltning
Geografi
Midtjylland Østjylland
Kontakt mig!
Henvendelse om disse siders indhold: AU job- og projektbank

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT