Profil #139905

Igennem min uddannelse har jeg fået en bred teoretisk viden om pædagogik, uddannelse, sociale fællesskaber og uddannelsespolitik. Under mine studier har jeg været studentermedhjælper i forskellige uddannelsesinstitutioner. Selvom jeg er nyuddannet, har jeg stor hands-on erfaring med; projektarbejde, formidling, analyse, evaluering og administr

Projektarbejde Analyse Formidling Evaluering Administration  
Min uddannelse
10

Cand.pæd. i pædagogisk sociologi (Undervisning & Pædagogik)

Studiet har givet en bred teoretisk viden om pædagogik, uddannelse, sociale fællesskaber og uddannelsespolitik. Under studiet har jeg primært beskæftiget mig med inklusion, integration og folkeoplysning.
Danmarks Pædagogiske Universitet - DPU
Periode: september 2014 - august 2016
Min erhvervserfaring

Programmedarbejder (Folkeuniversitetet i Aarhus)

Programmedarbejder; omfattende planlægning af forløb, primært i kategorierne "Organisation, ledelse og kommunikation" og "Psykologi, sundhed og pædagogik". Projektmedarbejder; omfattende planlægning, dataindsamling og dataanalyse af omfattende surveyundersøgelse blandt Folkeuniversitetets forelæsere, mhp. at styrke forelæserkontakt, arrangementer og forelæsningsrækker. Andet; bl.a. omfattende planlægning og gennemførelse af Folkeuniversitetets deltagelse til Kulturnatten i København, 9.10.15.
Arbejdsområde: Data & analyse
Periode: september 2015

Studentermedhjælper (Aarhus Universitet (AU))

Udførte løbende administrative opgaver, så som sags- og dokumenthåndtering, journalisering og hjælp til udstedelse af eksamensbeviser. Tog imod og registrerede eksamensopgaver og specialer.
Arbejdsområde: Administration
Periode: august 2014

Fagsekretær (Center for Undervisningsudvikling og Dig. Medier)

Fagsekretær i en arbejdsgruppe, hvis formål var at udarbejde et katalog over forskellige prøveformer på Faculty of Arts (Aarhus Universitet) og vurdere disse i forhold til en række kriterier, bl.a. administrativ håndterbarhed, didaktisk potentiale, læringspotentiale og ressourcer. Deltog i udredningsarbejde og foretog baggrundsanalyser samt forberedte og deltog i møder. Medforfatter på den endelige rapport.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: april 2015
Mine evner og kundskaber
Evner
administrative it-systemer excel kommunikation kundekontakt word
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Ph.d. & forskning
Arbejdsområde
Administration Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation & Media Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund
Geografi
Midtjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydøstjylland
Kontakt mig!
Henvendelse om disse siders indhold: AU job- og projektbank

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT