Profil #138618

En omgængelig og troværdig person der fungerer godt i både teams og i selvstændigt arbejde. Jeg yder gerne en ekstra indsats for at få en opgave løst og tager gerne rollen som teamleder. Planlægning og systematisk arbejde er en naturlig del af min hverdag , men jeg er samtidig fleksible ved uforudsete udfordringer.

Branding Marketing Brand Identity B2B CSR  
Min uddannelse

Cand.merc. (Marketing & Business)

Uddannelsen har haft fokus på markedskommunikationsprocessen fra brandniveau til virksomhedsniveau med udgangspunkt i sociale og kulturelle perspektiver. Dermed har jeg opnået kompetencer i at analysere de sociale og kulturelle baggrunde for de udfordringer der er i branding og kommunikation. Jeg har valgt at supplere med CSR og ledelse for at gøre min profil en smule anderledelse. Pga. at min praktikplads var i en B2B virksomhed har jeg efterfølgende set nærmere på dette marked. Mit fokus er derfor ikke udelukket forbrugermarkedet.
Syddansk Universitet, Odense Universitet
Periode: september 2014 - marts 2017
10

Kurser, efteruddannelse og andet (Marketing & Business)

Enkelfag: Corporate Social Responsibility (CSR) - sommerskole. Slutkarakter: 10
Aarhus Universitet
Periode: juli 2015 - august 2015
4

BSc. Economics and Business Administration (Marketing & Business)

Aarhus Universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen
Periode: september 2011 - august 2014
Min erhvervserfaring

Marketingassistent (TagrendeRensen)

Sidder med nyhedsbrevet - udgivelsesplan, indhold m.m. I forbindelse med nyhedsbrevet arbejder jeg med programmet mailChimp. Derudover står jeg for en kundeundersøgelse i forbindelse med en relancering af nyhedsbrevet og for at få en bedre indsigt i hvem kunderne er. Som en del af det indhold der skal være i nyhedsbrevet sidder jeg med tekstforfatning af case stories og blogindlæg. Sidst men ikke mindst har jeg ad hoc opgaver som design af flyers til omdeling hos privatkunder, PR arbejde - finde samarbejdspartner til blogindlæg.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: juni 2017

Frivillig hos Vedvarende Energi

Med til opstart af deres pilotprojekt De Grønne Piloter, som beboer i boligforeninger, kollegier, lejlighedsopgang m.m. kan ringe til og få et team af konsulenter ud til at hjælpe med opstart af fællesprojekter - bæredygtige fællesprojekter. De Grønne Piloter arbejder med bæredygtighed i forhold til økonomisk, social og miljø.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: marts 2016

Branding intern

Er i praktik hos Kamstrup som branding intern. Her har jeg arbejdet med lidt af hvert - forundersøgelse af intranettet (hvordan kan det optimeres), opdatering af nyt logo, materiale til ny medie side lavet i samarbejde med deres online team, overblik over pressemeddelelser, opdatering af kommunikations plan m.m.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: august 2015
Mine evner og kundskaber
Evner
b2b marketing brand equity brand identity brand management corporate branding csr facilitation internal and external communication kundeundersøgelse mailchimp marketing communication nyhedsbrev planning workshops
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation & Media Marketing & Reklame
Geografi
Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (øvrige) Vestjylland Vestsjælland Østjylland Østsjælland
Kontakt mig!
Henvendelse om disse siders indhold: AU job- og projektbank

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT