748 talentprofiler fundet

Specialist i identitetskonstruktion. Ansvarlig for integrationsprojekt. Ekspert i at finde gode historier fra praksis og skrive stemninger og situationer frem med ord. Kan give brugerindsigt, indsigt i medarbejdertrivsel eller samarbejdspartnere på baggrund af kvalitative undersøgelser. Selvstændig som bierhverv.

international kulturer identitetskonstruktion fokusgruppe interviews kvalitativ latinamerika tværkulturelt samarbejde internationalisering yoga brugerindsigt trivsel research international koordinator projektansvarlig integration identitet mexico  
Med min erfaring indenfor visuel kommunikation, netværksdannelse, innovative arbejdsmetoder samt kulturformidling er jeg i stand til at varetage mange forskellige arbejdsopgaver. Dette gør også at jeg gerne påtager mig vanskelige opgaver. Jeg er meget postitiv og engageret både i arbejdsopgaverne og det sociale fællesskab på arbejdspladsen.

innovativ engageret formidling kultur kunst fællesskab marketing kulturformidling kunstformidling markedsførring social media PR journalistik visuel kommunikation kommunikation kunsthistorie modejournalistik kulturjournalistik  
Jeg er en kvinde som er loyal, detaljeorienteret og fokuseret. Jeg er 28 år og læser til Erhvervsjurist på Aarhus Universitet på 6. semester. Derfor har jeg bl.a. afsluttet fag som Aftaleret & Køberet. Jeg har 4 års erfaring i internt salg, samt en uddannelse som Handelsøkonom. To gange er jeg blevet Danmarksmester i kal. 22

jura erhvervsjura ad hoc administration forefaldende kommunikation opdatering assistance behandling mail opdatering af hjemmeside samarbejdspartnere salg indkøb logistik  
I am 25, hold a BSc in Economics and Business Administration w. Ethics and Management from Aarhus BSS (2015). Currently, I am enrolled as Stud.Cand.Merc. student in Strategy, Organization, and Leadership at Aarhus BSS as a master thesis student. In addition, I have worked as a Student Research Assistant at Aarhus University, Department of MGMT.

Student Aarhus Erhvervsøkonomi Cand.Merc Strategy Strategi Tech Graduate New Graduate Internship Intern Denmark Danmark Consultancy Analysis Research PhD  
Jeg er en glad og initiativ ung pige, og jeg anser mig selv for at være meget aktiv. Jeg er en meget udadvendt person med fuld af energi og positiv stemning, hvilket smitter let af på folk, jeg omgås med. Efter mine tidligere ansættelser, er jeg van til at tingene går stærkt. Jeg ved, hvordan det er at trives i et travlt miljø.

• Serviceorienteret • Resultatorienteret • Udviklingsorienteret • Samarbejdsvillig • Ansvarsbevidst • Smilende • Positiv • Kreativ • Pålidelig  
Fleksibel og alsidig medarbejder, der hurtigt er i stand til at sætte sig ind i et nyt stofområde. Solid holdspiller, der har god erfaring med at indgå og være konstruktivt bidragende i et team. Systematisk, grundig og struktureret tilgang, men er samtidig omstillingsparat, og kan hurtig ændre retning alt efter behov. Loyal kollega med humor.

Robust Omstillingsparat Fleksibel God kollega Holdspiller Fokuseret Analyse Ledelsesstøtte Systematisk Struktureret Grundig Organisationsforståelse Akademisk medarbejder Politisk indsigt Gode kommunikative evner Formidling Planlægning IT-færdigheder  
Selvstændig, stabil, struktureret og udadvendt holdspiller på 35 år med et positivt livssyn og fuld af gåpåmod. Jeg motiveres af et godt socialt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på teamsamarbejde med plads til individuelle forskelle og styrker, samt spændende arbejdsopgaver med mulighed for udvikling.

HR kompetenceudvikling motivation trivsel konsulent lærer  
Exceptional graduate who has professional work ethic that inspires and motivates people around. Intellectually curious, have great communication skills. I have an extensive international experience from studies in 4 countries. That has taught me to adjust fast, and work under pressure within international environment.

organised independent flexible analytical structured  
Cand. ling. merc. i spansk med profilen TT fra Odense med højt energi- og aktivitetsniveau, særlig evne til at optage ny (IT) læring hurtigt og anvende den straks! Betragtelig erfaring med administration (også offentlig), kommunikation og kundeservice, der anvendes og udvides. Rolig og velafbalanceret personlighed med tør humor.

Innovativ Proaktiv Selvstændig Ansvarsbevidst Loyal  
Jeg er en frisk studerende på 23 år, der netop har afsluttet sin BA i International virksomhedskommunikation med spansk. Til september starter jeg på kandidaten Virksomhedskommunikation. Jeg er flittigt og detaljeorienteret i det, jeg laver, og jeg har arbejder gerne længe på en opgave, så den bliver så god som mulig.

Kommunikation Spansk Korrekturlæsning Grammatik  
En omgængelig og troværdig person der fungerer godt i både teams og i selvstændigt arbejde. Jeg yder gerne en ekstra indsats for at få en opgave løst og tager gerne rollen som teamleder. Planlægning og systematisk arbejde er en naturlig del af min hverdag , men jeg er samtidig fleksible ved uforudsete udfordringer.

Branding Marketing Brand Identity B2B CSR  
I am outgoing and ambitious. I love improving my knowledge and I have acquired some great analytical skills. I strive to become the best version of myself and would love to get an international career. I get inspired when I read or hear about businesses that excel in keeping renewing themselves and keeping up to date with the demand.

outgoing ambitious ambitiøs udadvendt energisk analytisk analytical  
Jeg er en positiv og optimistisk cand.merc. studerende med gode analytiske evner. Jeg elsker at omforme konkrete problemstillinger til kvantitative analyser der kan give klare svar. Derudover har jeg en passion for forretningsudvikling og finder det interessant at finde frem til hvad der skal til for at en virksomhed giver profitl i fremtiden

 
I am motivated and driven recent graduate with Master's degree in Marketing. I am currently looking for a new challenge and seeking to enrich my experience in Marketing. I am confident in my ability to take the initiative towards reaching the desired goal, in combination with excellent time management skills, and strong sense of responsibility.

marketing graduate management customer service  
Teamwork oriented extrovert highly interested in Strategy execution & operation, M&A's and change processes. International work experience, well-traveled, creative and trained in working structured through various courses and experience as a junior consultant. Final GPA: 9,7

Cand.Merc.SOL  
Kultur og udvikling, Skole og uddannelse Udviklingsorienteret med fokus på mennesker indenfor personale, uddannelse eller kulturområdet.

Udvikling Kultur Uddannelse Projektledelse Ledelse Personale  
23-year-old Hungarian girl interested in leadership, innovation, strategy, and languages. I have always been the one coordinating the tasks in a group project. I can work independently and I like finding solutions to the problems I come across in my work, but I am not afraid to ask for help and advice either.

 
Sproglig stærk kommunikatør med passion for den digitale markedsføring i en organisation. Spidskompetencer inden for tekstforfatning og korrekturlæsning og formår at spotte den gode historie. Jeg er sprogligt stærk inden for dansk grammatik og behersker desuden engelsk og tysk på højt niveau.

Aarhus universitet Cand.ling.merc Tyskkundskaber Kommunikation og pr Omstillingsparat kvalitetsbevidst Marketing Tekstforfatning Digital markedsføring Sociale medier  
Jeg er typen, der gerne har meget til at ligge på skrivebordet, til gengæld ligger det i system og orden. På jobbet betyder det, at jeg kan have gang i mange ting på en gang, men samtidig bevare overblikket. Jeg er fagligt nysgerrig og det er vigtigt for mig at tage ansvar for opgaverne til alles tilfredshed.

 
Ambisiøs nordmand på leting etter arbejd indenfor politik, offentlig forvaltning eller organisations arbeid. Jeg er ambisiøs, initiativrik, social, utadvendt, villig til å lære og aldrig bange for nye utfordringer

 
Jeg vil betegne mig selv som værende en arbejdsom, dedikeret og ansvarsfuld person. Min arbejdsmoral er således, at sætte stor pris på rettidig omhu, hvad angår de projekter og opgaver jeg arbejde med. Jeg har svært ved at videregive ufærdige opgaver

 
Nysgerrig, struktureret og imødekommende nyuddannet cand.scient.pol. med erfaringer og færdigheder inden for bl.a. dataindsamling og -behandling, informationssøgning, kommunikation via forskellige platforme, og analytiske redskaber – både kvantitative og kvalitative.

 
Mit navn er Marie Bjertrup Laursen. Jeg er 21 år gammel, og læser Statskundskab på 2. semester. Jeg søger et studiejob, da jeg som studerende på Institut for Statskundskab er nysgerrig på at blive klogere på noget studierelevant, som jeg kan koble til mine allerede opnåede kompetencer fra studiet.

 
Mine kompetencer og interesser ligger indenfor forkskellige former af datahåndtering og - analyse, de finansielle markeder og analyse heraf, corporate finance, risikostyrring og makroøkonomi. Jeg har siden maj 2016 arbejdet i Danske Bank i deres personal banking afdeling, hvor jeg har hjulpet kunder med diverse opgaver.

Corporate Finance Database Dataanalyse Finansiel Analyse Makroøkonomi Programmering Risikostyrring Statistik  
Jeg har erfaring med at henvende mig til brede målgrupper, skrive artikler om naturprodukter, videnskab, fritid og rejser. Jeg har arbejdet som journalist for flere danske dagblade. Derudover går jeg nu på Journalisthøjskolen og har studeret humaniora på Aarhus Universitet. De erfaringer har gjort mig både grundig og effektiv.

 
Henvendelse om disse siders indhold: AU job- og projektbank

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT